Ders Uygulamaları – (Öğrenciler İçin Eğitim Uygulamaları)

Sizler için derlenen en eğitici ve öğretici uygulamalar listesi. En geniş kapsamlı liste olduğundan olabilirsiniz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Duolingo

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Yabancı dil öğrenmek isteyenler için sanırım en iyi uygulama bu.  Android ve iOS kullanıcıları için güzel uygulama geliştiren tasarımcılar, yabancı dil öğretme konusunda oldukça kendinden emin bir program. Bu uygulamanın amacı sadece temel attırmaktır olduğunu unutmayın. Sizi tabi ki c seviyesine çıkaracak değil , ama dili tanımanız için inanılmaz yararlı olacağından şüphe yok. İngilizceye hepimiz aşinayız, evet çoğumuz konuşamıyor bile ama sonuç olarak yabancı dizi filmlerden programlardan, oyunlardan ve birazda okuldan çoğumuz basit şeyleri biliyoruz. bu uygulamanın esas amacı bunu görmeyenler için belli bir seviyeye getirmek için. Bunun yanında düzeyi aşırı basittir zira I, you, he, she’yi bilmeyenlere hitap eder. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Aşamama aşama geçeceğiniz testler ile sizde boş vakitlerinizde yabancı dil öğrenmek istiyorsanız Duolingo‘yu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

PhotoMath

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

PhotoMath uygulaması ile Matematik hiç bu kadar eğlenceli bir hale gelmemişti. En zor Matematik problemlerinde bile yanınızda olacak PhotoMath, ile çözemediğiniz problemi kamera ile fotoğrafını çekmeniz yeterli olacaktır. Hali hazırda, taranan sayfalardaki temel aritmetik, kesirler, ondalık sayılar, lineer denklemler ve logaritmalar gibi çeşitli fonksiyonlar çözülebiliyordu. Yeni sürümde ileri cebir, diferansiyel, integral, türev gibi daha karmaşık matematik konuları için desteklerin eklenmesi mükemmel. Ayrıca geliştiriciler çalışmalarını sürdürdüğü için daha fazla konu da yolda.  ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Daha sonrasında ise çözemediğiniz problemin nasıl çözüleceğine dair, geliştirilen uygulama size adım adım probleminizi çözeceğine emin olabilirsiniz. Size Matematiği sevdirecek bu uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Emin olun çok hoşunuza gidecek. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Udacity

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Google‘un desteklediği bu uygulama ile birlikte, bilgisayar programcılığı, yapay zeka, uygulama geliştirme, gibi derslere kayıt olabilir ve eğitimlere başlayabilirsiniz. İşinin uzmanlarından ders alabilirsiniz. Android nanodegree gibi çok geniş açılı bir platform..Eğitim sürecinde materyal, proje fikirleri ve uygulamaya geçirme, yardım konusunda bir eksiklik yaşayabilirsiniz. En önemli olan şey odaklanmak. Konfor alanınızı terk etmek size çok fazla verim kazandıracaktır. Verilen projeleri başarıyla tamamlayabilmeniz için code review sürecinden başarıyla geçmeniz gerekiyor. Bu süreçte mentorler size belirli kod satırlarınıza yorum yaparak sizin gelişmenizi sağlıyor. Bir diğer güzel avantajlarından biride kariyer sayfası, iyi bir kariyer hedefliyorsanız kariyer sayfanızı geliştirmekte fayda var. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

TED

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

100’ün üzerinde alt yazı desteği ile büyük bir kullanıcı kitlesine hitap eden TED ile teknolojiden bilime kadar çok geniş bir konu yelpazesine ve hakkında düzenlenen konuşmaları veya programları izleyerek, daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Tedx ve ted-ed de dahil o kadar çok içerik var ki, siteye girdiğinizde ilginizi çekecek konuşmalar illa ki bulacaksınız. Uygulamaya ilk defa girip, hangi konuşmaları izlesem diye düşünürseniz ‘suprise me’ seçeneği ile ilgi alanınızı ve ne kadar vaktiniz varsa onu seçip birçok konuşmaya ulaşabilirsiniz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Lynda

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Udacity‘e benzer bir uygulama olan Lynda, ile yapay zekadan, bilgisayar programcılığına kadar birçok yazılım konusu hakkında dersler alarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir platform. Daha önce de bahsedilmiş, “for dummies” tadında detay detay herşeyi anlatan videoları mevcuttur ancak bu özellikle konu hakkında hiç bir şey bilmeden, sıfırdan başlayanlar için çok büyük artıdır. Zaten orta ve üzeri düzeyde bilgiye sahipsen artık kendini geliştirme safhasındasındır lynda’da ne işin var diye de düşünmüş olabilirler. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Udemy

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Udemy, 13 milyondan fazla öğrencinin uzman eğitmenler tarafından verilen 40.000’in üzerinde kurs sayesinde, yeni beceriler geliştirebileceğiniz bir platform. İster kariyerinizi ilerletmek ister yeni hobiler keşfetmek için Udemy uygulamasını indirebilirsiniz. Son zamanlarda uzman olmayan, bilgi sahibi olan kişilerin de kurs yayınlamaya başladığı online eğitim platformu olmaya başladı, Udemy bu konuda ne gibi önlemler alacak zamanla göreceğiz. Tabi hakkını yemeden çok sağlam kursların da olduğu bir gerçek. Özellikle yabancı dilde kursların büyük kısmı uzmanlık kokan kurslar. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

SoloLearn

eğitici uygulamalar
eğitici uygulamalar

Bilgisayar programcılığına ilginiz varsa, SoloLearn tam size göre bir uygulama. Birçok programlama dili hakkında eğitimler veren SoloLearn uygulaması ile HTML , Java veya C ++  gibi önemli dilleri öğrenip, programcılıkda önemli bir yol kat edebileceğinizi göreceksiniz. Yeni başlayanlar için temel yazılım öğreten mükemmel uygulama.birçok dil mevcut ve ücretsiz. İngilizce olması biraz zorluyor çünkü mantığını anlayamıyorsunuz. Ayrıca kod geliştirip paylaşabileceğiniz bir platform olması başka artısı. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Khan Academy

blank

Hiçbir ücret ödemeden;Matematik, fen bilimleri, ekonomi, tarih ve daha birçok konuda saymakla bitmeyecek binlerce ders videosu ve eğitim içeriği ile istediğiniz her konu hakkında Khan Academy‘den yardım isteyebilirsiniz. Muazzam bir uygulama diyebiliriz. Matematikten, finansa, algoritmaya kadar geniş bir alanda ders içerikleri mevcut üstelik de ücretsiz olması çok mükemmel. Tasarımı da hoş, zevkine geometri izlerken bir anda kendinizi girişimcilik videolarında bulabilirsiniz. Sizde birçok alanda kendini geliştirmeye adayanlar için altın madeni değerinde. Tek eksikleri, bazı videolar ingilizce ve türkçe altyazı desteği olmaması diyebiliriz ama onu da zamanla giderebileceklerine eminiz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Coursera

blank

Fotoğrafçılıktan, tasarıma, tasarımdan bilgisayar programcılığına kadar birçok alan ilgili ders alabileceğiniz Coursera uygulaması bu alanda kendini geliştirenler için inanılmaz bir platform. Ayrıca insanların öğrenirken online her tıklayışının izlenebilmesi öğretim metotlarının, ders materyallerinin, konuların veriliş sırasının öğrenme üzerindeki etkilerini araştırmak için inanılmaz değerde bir veri birikimini sağlıyor. Eğitim öğretim alanında yapılan çalışmalarda kullanılan örnek gruplara nazaran çok geniş bir kitleden veri toplanabilmesi de cabası. İleride isin içine biraz da yapay zeka katarak kişiye özel online eğitime fırsat vermesi muhtemel. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Any.Do

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


Unutkan arkadaşlarımızı tabi ki unutmadık Evet bu uygulama tam size göre. Ev ödevi, proje ve araştırmalarınızı planlamak ve tam vaktinde yapmak için Any.Do’yu kullanabilirsiniz. Google, Facebook ve herhangi bir mail hesabınızla giriş yapabileceğiniz uygulamayı kullanmak oldukça basit. Öncelikle yapmanız gereken görevi planlayın, ardından ekranın altında beliren “Bana hatırlat” sekmesine tıklamanız yeterli. Bugün, yarın, gelecek hafta veya istediğiniz başka bir zamanı seçebilirsiniz. Emin olun uygulama o işi yapana kadar peşinizi bırakmayacak, sesli uyarı verecek, durup dururken ekranda kendini gösterecek. Any.Do ile unutkanlık, artık yapılmamış ödev ve projeler için bir bahane değil. Müthiş işlevsel ve sade hatırlatma uygulaması. Mesela yarın şunları yapacağım diye bir liste oluşturduğunuz. sabah 8 de gününü planla diye uyarı veriyor ve listeyi düzenleyebiliyorsunuz. cevapsız arama olduğu zaman direkt bir pop up çıkıyor ve o kişiyi aramayı 5/15/30 dakika içinde hatırlattırabiliyorsunuz. Chrome uzantısı sayesinde, telefon ve bilgisayarda yapılacakları senkronize şekilde tutabiliyor. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Mathway ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


Bu uygulama aslında birazda sizi nasıl kullandığınıza bağlı. Mathway özetle matematik problemlerini çözen mobil bir uygulama. Telefonunuzun kamerasıyla problemi görüntülüyorsunuz. Mathway problemi sayfa üzerinde çerçeveledikten sonra, size sonucu ve gidiş yolunu gösteriyor. Bu sayede üzerinde kafa yorduğunuz bir problemin nasıl çözülebileceğini adım adım öğrenebilirsiniz. Mathway cebir, trigonometri, istatistik gibi birçok problemin üstesinden kolaylıkla geliyor. Matematik severler için cepte olmalı. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Google Drive

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


Her zaman elinizin altında bulunacak ve her heryerden ulaşabileceğiniz depolama alanınız. Yüzlerce sayfa not, kitap ve görsel içerik; elde taşımak için fazlasıyla ağır. Google Drive sayesinde ihtiyacınız olan tüm dosyalara anında ulaşabilirsiniz. Bu paylaşım ağıyla tek aygıta yüklediğiniz bir dosyaya tüm cihazlarınız üzerinden ulaşabilirsiniz. Google hesabına sahip arkadaşlarınızla ortak bir dosya üzerinde çalışabilir, slayt veya tablo hazırlayabilirsiniz. Akıllı telefonunuzdaki fotoğraf ve videoları Google Drive’a yükleyerek, derslerde sunumlarınıza renk katabilirsiniz. 15 gb ücretsiz depolama alanıyla ve benzer uygulamalara göre uygun fiyat politikasıyla severek kullandığım bir bulut depolama sistemi. Mutlaka kullanmanızda faydası var. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Scribd

blank
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


Karşınızda Dünyanın en büyük online kütüphanesi! Burada, eğitim hayatınızda işe yarayabilecek milyonlarca kitap ve doküman sizi beklemektedir. İçerisinde e-Kitap barındıran bu dijital kütüphane servisinin mobil uygulaması mutlaka herkesin akıllı telefon veya tabletinde olmalı. Uygulamada Türkçe kitaplar yer almıyor ama umarız ilerde olacak. Fakat zamanda 30 günlük deneme sürümünden sonra ücretli. Tam bir bilgi küpü
saatlerce o forum yok bu site dolaşmak yerine tertemiz herşeyi kalitelice bulabilirsiniz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

RealCalc Scientific Calculator

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


En iyi ve en profesiyonel hesap makinasını arıyorsanız uğraşmanıza gerek yok biz sizin için bulduk. Bulup bulabileceğiniz en iyi hesap makinesi diyebiliriz. Özellikle matematikçiler için biçilmiş kaftan. Dünya çapında 20 milyondan fazla indirilen uygulama, aklınıza gelebilecek her işlemin altından rahatça kalkabiliyor. Sonuçta geçmişi sunma özelliğine sahip uygulama, matematiği yaşam biçim1i haline getirmiş öğrencilerin akıllı telefonlarında mutlaka bir köşede bulunması gerekir. RealCalc, gerçek bir elde hesap makinesi gibi görünmesi ve çalışması için tasarlanması çok zevkli bir görsel sağlıyor. Tüm standart bilimsel fonksiyonlara ek olarak tarih, anılar, birim dönüşümleri ve sabitler vardır. Çeşitli ekran stilleri ve formatları arasından seçimleri ile kullanıcılarına bazı ayrıcalıklarda veriyor. Ayrıca ikili, sekizli ve onaltılık hesaplamaları destekler ve isteğe bağlı bir RPN moduna sahiptir. RealCalc kullanımı gayet kolay olması çok büyük bir artısı. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Üniversiteye Hazırlanıyorum

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Eğer YGS ve LYS sınavlarına hazırlanıyorsanız ve bu çalışma sistemini bir düzene oturmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Ders çalışma planınızı ayarlayabileceğiniz bu uygulama ile konu ve soru takibi, çalışma süresi ile zamana göre analizi ve puan hesaplama gibi birçok özelliğini de kullanabilirsiniz. Giriş bölümünde hedeflediğiniz Üniversite ve Bölümü girip hedefinize ne kadar yaklaştığınızı görmek çalışmalarınıza hız katacaktır. Umarız sizi destekleyen bir uygulama olur başarılar .. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

CamScanner

( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )
( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Yazdıklarımı kimse anlamıyor , yazım çok çirkin diyorsanız artık bunu dert etmeniz gerek yok. El yazınız iyi olmayabilir. Bu yüzden yazdıklarınızın herkes tarafından anlaşılması da zor olacaktır. Telefonunuzun kamerasını kullanarak alacağınız görüntüleri tarayıp metin belgesi olarak kaydeden bu uygulama ile yazma derdiniz tarihe karışacak. Okulda tahtaya yazılan yazıları fotoğraf çekip CamScanner ile taratın. Tarama yaptığınız metin belgelerini PDF olarak kaydedip arakadaşlarınızla paylaşabilir ya da daha sonra kullanmak üzere saklayabilirsiniz. Size mükemmel hız kazandıracak bu uygulama bütün öğrencilerde olması gerekir.Akademik mail(.edu) ile kayıt olduğunuzda ücret ödemeden tam sürümüne sahip olabileceğiniz süper uygulama ders notları/belge göndermek için üzerine yoktur.tüm bir notu/belgeyi tek pdf halinde göndermenize olanak sağlar. İster mail ile ister mesajlaşma uygulamalarıyla yada bulut hesabınıza depolayabilirsiniz. Pdf dışa aktarma işlemi için ise iphone’larda ben de böyle bir seçenek maalesef yok fakat android’te pdf ön izlemeyi açtıktan sonra seçeneklerde bulabilirsiniz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Adobe Acrobat Reader ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Metin belgesi olarak kaydettiğiniz belgeleri görüntülemek için PDF görüntüleyici uygulamaya çok ihtiyacınız olacaktır. Pdf belgeleri üzerinde çalışıyorsanız full sürümü çok gerekli olan programdır. Ayrıca internetten indirdiğiniz dökümanların çoğunu açmanız için bu uygulamaya ihtiyacınız olacaktır. Tarayıcıdan taranmış belgeleri “içinde arama yapılabilir” belge haline getirebilir, aradınız spesifik kelime veya kelime gruplarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca program pdf formatlarını word ve excel formatlarına da dönüştürebilmekte. Bunun yanında pdf belgeleri içerisinde; sayfa silme, sayfa ekleme, sayfa çevirme, sayfa kırpma, metin ekleme, metin düzenleme gibi çok işe yarar fonksiyonları da bulunmakta. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Bir Bilene Sor

Derslerinizde ne kadar başarılı olursanız olun yapamadığınız sorular ya da aklınıza takılan noktalar mutlaka olacaktır. Bu gibi durumlarda her zaman okulda olamayacağınız yada danışacak birini bulamayacağınız için yapamadığınız soruları kime çözdüreceğinizi bilemezsiniz. Bir Bilene Sor uygulaması ile çözemediğiniz YGS, LYS, KPSS, ALES ve TEOG sorularını uygulamanın geniş kullanıcı kitlesine sorup yardımsever arkadaşlarınızdan cevap alabilirsiniz. Ama aylık 150 soru sorma limitiniz olduğunu unutmayın. Bu uygulamada hemen hemen tüm sorularınıza cevap bulacaksınız. Hem ios hem android’de yer alan sınavlara hazırlanan öğrenciler için herhangi bir ders hakkında soru sorup anında cevap alabilecekleri güzel bir uygulama olduğu aşiker. Sadece sormak değil iyi olduğunuz alanlarda yardım etmek için de girip üç beş soru cevaplayabilirsiniz. Genel olarak lys ygs öğrencileri aktif kullanılan bu uygulama kesinlikle sizin için tasarlanmış. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Google Keep ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

eğitici uygulamaları )
eğitici uygulamalar


Not almayı çok kolaylaştırıyor. İndirdikten sonra Google hesabınızla giriş yapıyorsunuz. ‘Not alın’ bölümüne tıklayıp yazabilme özelliğinin yanı sıra fotoğraf ekleyebilirsiniz. Notlarınız sticker gibi görünmesi ayrı bir hava katıyor. İstediğiniz yeri değiştirebiliyor ya da renklendirebiliyorsunuz. Notları Google Drive’da arşivlemek ya da maille iletmek size inanılmaz kolaylık sağlıyor. Bir buluşmayı, ödevi ve projeyi hatırlatmakta birebir. Keep’i ücretsiz indirebilirsiniz. PC versiyonu da mevcut. son güncellemeden sonra gerçekten şahane olmuş diyebiliriz. Hem arayüzü daha da modernleştirmişler hem de hız anlamında inanılmaz bir hal almış senkronizasyon konusunda bu kadar başarılı bir not alma uygulaması başka yok diyebiliriz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Dictionary.com ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )


Siz de İngilizce-Türkçe ya da Türkçe-İngilizce sözlük uygulamaları kullanıyorsanız, bunu bir kenara bırakın. Çünkü öğrenirken bir dilden başka bir dile direkt çeviri yaptığınızda, edindiğiniz bu bilginin kalıcı olmadığını göreceksiniz. Dictionary.com uygulamasında 30 farklı dilde 2 milyonu aşkın kelime mevcut. Başarılı bir arayüze sahip uygulamada kelimenin bir  cümlelik açıklamasının yanısıra nasıl telaffuz edildiği, eş anlamlı sözcükler gibi birçok özellik de yer alıyor. Üstelik uygulama internet bağlantısı olmadan da çalışabilmesi ayrı mükemmel ve çok başarılı bir online sözlük olduğunu kanıtlıyor. Kelimenin eşanlamlıları ya da açıklamaları türünde bilgileri zannedersem en rahatça bulabileceğiniz sitedir. Ayrıca günün sözcüğü olarak gargantuanı vermesi sebebiyle candır. Tezlerin, tez önerilerinin, makalelerin vazgeçilmesi diyebiliriz. Sakin tasarımının gözleri yormaması da takdire şayan doğrusu.

Google Classroom ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Google’ın ödev paylaşım platformu olan Classroom’un Android uygulaması sayesinde ödev konularını bulabilir veya kendi hazırladığınız ödevleri paylaşabilirsiniz. Her ne kadar bir öğrenme yönetim sistemi olarak tanıtılsa da Google Classroom beklentilerimin aksine klasik bir öğrenme yönetim sisteminin sahip olması gereken çok az özelliği barındırıyor. Bu bağlamda, yalnızca öğrencilerle iletişimi kolaylaştıran bir platform gibi duruyor. Ben bir “öğrenme yönetim sistemi” olarak nitelendirmek için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Özellikle Moodle, Canvas LMS, Atutor, Sakai gibi açık kaynak kodlu öğrenme yönetim sistemleri ile kıyaslandığında, pek çok özelliğin Google Classroom’da bulunmadığını söyleyebilirim. Projeyi duyduğumda beni heyecanlandıran şey, eğitim amaçlı kullanılabilecek bir çok Google servisinin bulunmasıydı. Ancak, ilk deneyimlerimde Google Drive, Dökümanlar, Youtube ve Gmail hizmetlerinin kısmen entegre olduğunu gördüm ve hayal kırıklığına uğradım. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Easy Voice Recorder ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Easy Voice Recorder uygulaması ile sesli notlar oluşturabilirsiniz. Kolayca kullanabileceğiniz Easy Voice Recorder uygulaması ile oluşturduğunuz kayıt dosyalarını dilerseniz arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Eodev.com ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Yapmakta zorlandığınız ödevleri diğer kullanıcılarla paylaşarak kolayca cevabını bulabileceğiniz Eodev.com uygulaması sayesinde Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fizik gibi konularda sorular paylaşabilirsiniz.

WolframAlpha ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

eğitici uygulamalar
eğitici uygulamalar

WolframAlpha, ücretli olarak kullanabileceğiniz bir Matematik uygulamasıdır. Matematik’teki Trigonometri, Geometri, Matris ve Fonksiyonlar gibi birçok konuyu çözebilirsiniz ( ders uygulamaları)

LectureNotes ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

LectureNotes, defterde not tutmayı sevmeyen öğrenciler için geliştirilmiş oldukça kullanışlı bir not defteri uygulamasıdır. Renkli notlar alabileceğiniz LectureNotes uygulaması ile birçok farklı not alma tekniği mevcut. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Mint.com ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

Mint, kişisel bütçenizi organize edebileceğiniz bir uygulamadır. Gelir, gider tabloları oluşturabileceğiniz Mint.com ayrıca harcamalarınızı kategorilere göre ayrıştırmanızı sağlıyor. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları ) https://play.google.com/store?gl=TR

SlideShare ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

SlideShare uygulaması ile slayt gösterileri oluşturabilir ve diğer kullanıcıların oluşturduğu sunumları takip edebilirsiniz. Oldukça kullanışlı bir uygulama olan SlideShare’i ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. ( ders uygulamaları ve okul uygulamaları )

https://www.stabilhayat.com/en-iyi-android-uygulamalari-telefon-uygulamasi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir