En İyi Android Uygulamaları 2019
2019 Yılının En İyi Android Uygulamaları
Bu yazımızda sizler için listelediğimiz en iyi android uygulamalar listemizi detaylarına inerek anlatacağız. Her alanda her konuda sizin için filtreleyerek listemizi oluşturduk.
Quik – Kullanımı Kolay Bir Video Editör Uygulaması
Özel anılarınızı derleyip toplamak için bir uygulama arıyorsanız Quik tam size göre. Ayrıca iş hayatınızda ya da okulda sunumlarınız içinde kullanması çok kolay bir araç. İçinde bulunan ücretsiz müziklerle fotoğraf ve vidolarınızı çok hoş hale getirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olması ise ayrı bir güzel yanı.
LastPass Password Manager – : Şifreleri unutmaya son
Giderek artmaya başlayan sosyal medya alışkanlıklarımız, birden fazla e-posta, bankacılık uygulamaları ve daha bir çok uygulamanın şifresini aklımızda tutmak o kadar kolay değil. Bunun için geliştirilen bu araç olukça güvenli ve kullanışlı. Her giriş yaptığınızda şifremi unuttum butonunu tıklamak istemiyorsanız bu uygulama tam size göre.
YouTube Music – Müzik Dinleme
Aslında hepinizin bildiği bir uygulama fakat listemizde olmazsa olmaz dedik. Evet müzik dinlemek istiyorsanız youtube müzik tam size göre. En geniş müzik arşivine sahip olması bir başka cezp edici bir konu.
Pushbullet – Dosyalarınızı aktarın
Çok tanınan bir uygulama olmamasına rağmen işini harika yapıyor. Pc ve telefon arasında dosya,video,fotoğraf ve belge gibi paylaşımları çok hızlı bir şekilde yapan bu uygulama telefonunuz olmasa bile bilgisayar başında telefonunuzu kullanabilmeniz çok harika bir olay. Ayrıca sosyal ağlardan bildirimlerin bilgisayar ekranında görebilme özelliğide var.
Lynx Privacy-Hide photo/video – Galeri Gizleme Uygulaması
Arkadaş ortamlarında telefonunuzu bir başkası aldığı zaman hepinizde bir gerilme olduğunun farkındayız. Uygulama üreticileri de bunun farkında. Bu yüzden sizler için geliştirilen harika bir uygulama karşınızda. Özel fotoğraflarınızı veya videolarınızı telefon albümünden gizlemek için bu uygulamayı kullanmanız yeterli. Parmak izi ya da pin kodu gibi güvenlik önlemler ise tam size göre.
Duolingo – İngilizce Öğrenme Uygulaması
İngilizce bildiğiniz gibi bir dünya dili. Peki bu İngilizcenizi en fazla vakit geçirdiğiniz telefonunuzla öğrenmeye ne dersiniz. İşte duolingo tam size göre. Basit ara yüzü sayesinde eğer vakit ayırırsanız size büyük faydası olacaktır.
Snapseed – Fotoğraf Düzenleme Uygulaması
Fotoğraflarını düzenlemek isteyenler için Google tarafından geliştirilen profesyonel bir uygulama. Fotoğraflarınızı filtrelemek için kullanabileceğiniz çok kaliteli bir arayüze sahip olması ise bir başka güzel yanı.
Shazam – Müzik Keşif Uygulaması:
Bir şarkı ya da müzik duyduğunuz zaman acaba adı neydi diye düşünmenize gerek yok. Shazam burada devreye giriyor. Hatta arşivi o kadar geniş ki neredeyse neredeyse bulamayacağı şarkı yok diyebiliriz. Ve şarkıları bulması saniyeler alıyor. Alanında en iyisi diyebiliriz.
Adobe Scan: PDF Tarayıcı, OCR – Tarayıcı Uygulaması :
Adobe tarafından geliştirilen ücretsiz ve alanında ki en iyi uygulama. Neredeyse bütün evraklarınızı tarayarak kolay bir şekilde pdf haline getirebilirsiniz.
Box – Bulut Depolama Alanı Uygulaması :
İnternet üzerinde ki depolama alanınız diyebiliriz. Box Android Uygulaması ile 10 GB ücretsiz depolama alanı ile dosyalarınızı güvenli bir şekilde depoladığını kullanıcılarına ispatlamış durumda.
Clue
Teknoloji tabi ki insan hayatını kolaylaştırmak için var. En iyi android uygulamaları arasına clue yazmasak tabi ki olmazdı. Kadınların çok işine yarayacak bu uygulamayı da listemize eklemek istedik. Müşterilerinin verilerini güvence altına alması ise rakiplerinden bir adım önde olmasını sağlıyor.
Audio Recorder
Sony tarafından geliştirilen Audio Recorder, android’in ses kaydı konusunda açığını çok rahat bir şekilde kapatıyor. Yüksek kalitede kayıt imkanı da sağlayan uygulamadaki “orta kalite” ayarının da gayet yeterli olduğu ortada.
Google Files
Android’in içinde sabit bir uygulama olmaması çok şaşırtıcı. Çünkü bu kadar kaliteli bir dosya yönetici programı. Gereksiz depolama alanını işgal eden dosyaları temizleyip telefonu hızlandırması ayrı bir güzel özelliği.
Günün yoğunluğunda sosyal medyada ki gelişmeleri takip edemeyebilirsiniz. Pocket sizin için hoşlandığınız şeyleri analiz ediyor ve size göstermek üzere sizin görmenizi sağlıyor. Masaüstü tarayıcı eklenebilme özelliği sayesinde ise hoşunuza giden makaleleri kaydetmek istiyorsanız bu uygulama tam size göre.
VSCO
Fotoğraf filtreleme programına bir yenisini daha ekleyelim geliştiricileri uygulamanın arayüzünde düzenli olarak radikal değişiklikler bile yapsalar kendi kitlesi kesinlikle bu uygulamadan vazgeçmiyor.
Datally
Kullanıcıların, diğer uygulamalardaki veri harcamasını önleyen Datally, ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Can’t Talk
Kullanıcıların konuşarak cevap vermesi mümkün olmadığı anda devreye giren Can’t Talk, bir buton yardımıyla cevap vermeyi sağlıyor ve ücretsiz.
The Walk
Kullanıcıların, daha fazla yol yürüyebilmeleri için konum oluşturan The Walk, İngiltere Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirildi. Uygulama ücretsiz olarak yer alıyor.
Any.do ile En İyi Anroid uygulamalar Listesine Devam Edelim
Yapılacaklar listesi, takvim, hatırlatma, liste ve not kombinasyonunun oluşturulabildiği bu uygulama, ücretsiz.
Runtastic
Kullanıcılar bu uygulama ile , gün içinde yaptıkları spor aktiviteleri sonunda ne kadar kalori yaktıklarını öğrenebiliyor. Bu uygulama ücretsiz şekilde sunuluyor. Günlük olarak aktivitelerinizi takip etmeniz açısından en verimli uygulama diyebiliriz.
NYT VR – Virtual Reality
Kullanıcıları bir anda New York’ta bir yere götürebilen bir VR uygulaması olan NYT VR, ücretsiz şekilde kullanıcıları gezdirecek. Newyork’a gezmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
PicsArt Animator
PicsArt Animator, kullanıcıların ücretsiz ve kolay bir şekilde animasyon oluşturmalarını veya emoji oluşturmalarını sağlayan basit bir program. https://play.google.com/store?gl=TR